sobota 6. srpna 2011

Lehká večeře

Opět jsem se inspirovala Apetitem. Nejde o nic světoborného, jen je to prostě jídlo krásné na pohled a navíc velice rychlá večeře.  A já tu fotku sem prostě musím dát :-) Stačí natrhat pršut / v tomto případě jamon serrano/, proložit rukolou a jinými zeleným lístky. Poklade se fetou a černými olivami a zakápne se olivovým olejem s trochou medu (ten by neměl být moc výrazný, v receptu doporučují akátový.

2 komentáře:

  1. Hmmm... Tak tohle je přesně dle mého gusta a navíc bych to mohla zvládnout "uvařit". To bych mohla i snídat a kdyby zbylo, i na oběd. Denně.
    Nic víc mě nenapadá, prostě mňam mňam mňamky mňam! ;-)

    Svaťa D. v utajení

    OdpovědětVymazat
  2. Takže moje první opravdové vaření podle blogu v životě proběhlo včera večer. Vypadalo to přesně stejně úžasně jako na fotu. V Bille měli dokonce i jamon serrano, bohužel med obyč směs valašská louka. Stejně to bylo dobrý, receptík mocinky doporučuji ;-)!

    OdpovědětVymazat